ریل اصلی خط چیلینگ روم

ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
82

خط نقاله هوایی چیلینگ روم به عنوان خط آبچکان و همچنینخط و ریل اصلی انتقال مرغ به داخل اتاق سرد کاربرد داردکه هدف از آن خنک نمودن مرغ‌ها تا دمای نزدیک به ۲درجه سانتیگراد قبل از انجام عمل بسته‌بندی می‌باشد

ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
ریل اصلی خط چیلینگ روم

سیستم ریل و زنجیر و ترولی‌های آن مطابق خط اصلی ذبح و پرکنی می‌باشد، و قلاب‌های آن مطابق استاندارد ساخته می‌شود که مرغ از قسمت گردن یا بال به خط آبچکان آویزان می‌شود تا آب موجود در داخل بدن در مسیر حرکت تخلیه گردد و همزمان عمل خنک شدن در داخل اتاق سرد انجام گیرد.

ریل اصلی خط چیلینگ روم

زمان ماند مرغ داخل اتاق سرد حدود ۴۰دقیقه می‌باشد که با توجه به دمای سیستم خنک کننده سرعت نیز قابل تنظیم است.

 

قاله هوایی چیلینگ روم

ادامه خط نقاله هوایی چیلینگ روم از سالن قطعه‌بندی و بسته‌بندی عبور داده می‌شود که در این سالن بر حسب نیاز مرغ‌ها توسط دستگاه مرغ‌انداز از قلاب‌های خط پائین انداخته می‌شوند

خط چیلینگ روم

ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
ریل اصلی خط چیلینگ روم

یدکی ریل اصلی خط چیلینگ روم

ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
یدکی ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
یدکی ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
یدکی ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
یدکی ریل اصلی خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم, ریل اصلی خط چیلینگ روم, کارگاه مهندسی تکنیکوم
یدکی ریل اصلی خط چیلینگ روم

ماشین الات کشتارگاه طیور

کشتار صنعتی طیور به ترتیب شامل مراحل زیر است:
الف ) – دریافت طیور زنده سالم.
ب ) – بازرسی فنی بهداشتی طیور زنده پیش از کشتار.
پ ) – بیهوش کردن طیور زنده.
ت ) – سر بریدن طیور زنده.
ث ) – خون گیری از لاشه.
ج ) – پر کنی لاشه.
چ ) – تخلیه اندرون لاشه.
ح ) – بازرسی فنی بهداشتی لاشه طیور پس از کشتار.
خ ) – جداسازی اندرون لاشه.
د ) – شستشوی لاشه.
ذ ) – قطع پاهای لاشه.
ر ) – سرد کردن لاشه.
ز ) – آب چکان شدن لاشه.
ژ ) – آماده‌سازی لاشه برای بسته‌بندی.

تجهیزات کشتارگاههای صنعتی طیور
۱. خط اصلی کشتار
ریل اصلی خط کشتار
ترولی و زنجیر
قلاب و رابط
۲. تجهیزات ذبح و پرکنی
ریل حمل قفس
قفس شور
شوکر
حوض جمع آوری خون
شمارشگر
اسکالدر
پرکن
کله کش
پرنده شوی
پابر
چیلر
پاانداز
قلاب شور
۳. خط چیلینگ روم
ریل اصلی خط چیلینگ روم
ترولی و زنجیر
قلاب
مرغ‌انداز
۴. سایر تجهیزات
تسمه نقاله جداسازی دل و جگر و سنگدان
دستگاه سنگدان پاک کن
دستگاه پوست گیر سنگدان
چیلر مخصوص دل و جگر و سنگدان
میز‌های مخصوص جداسازی و بسته‌بندی دل و جگر و سنگدان
پوست گیر پای مرغ
دستگاه برش ساق پای مرغ
دستگاه ناخن زن
۵. واحد بسته‌بندی
میز مخصوص بسته‌بندی
قیف پِرکنی مرغ
کلیپ زن
تاریخ زن
شیرینگ پک
راکهای حمل مرغ بسته‌بندی شده به تونل انجماد
۶. واحد قطعه‌بندی
دستگاه سورتینگ
دستگاه قطعه‌بندی
دستگاه استرژ و لیبل زنی
۷. تجهیزات واحد تبدیل ضایعات
سپریتور
دیگ پخت
پرکولیتور
آسیاب پودر گوشت
ایستگاه توزین و دوخت
کندانسور و بوگیرو بوسوز
کانوایر
صفحه خشک کن
پمپ انتقال ضایعات
۸. جهیزات واحد فرآوری (عمل آوری) و بسته‌بندی مواد پروتئینی (گوشت سفید و قرمز)
خط ریل حمل لاشه سنگین و سبک
چنگک مخصوص لاشه سنگین و سبک
میز مخصوص برش
نوار نقاله مخصوص انتقال قطعات گوشت و استخوان
چرخ گوشت در سایزهای مختلف
راک‌های حمل گوشت
سایر تجهیزات مورد نیاز
۹. تجهیزات واحد فرآوری (عمل آوری) پای مرغ صادراتی
دستگاه شستشو
وان آب گرم
پوست گیر پا مرغ
دستگاه برش ساق
فینیشر
سورتینگ
بسته‌بندی
کارتن زنی
شیرینگ پک
راکهای حمل پا مرغ به تونل انجماد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *